Website

Vi skaber jeres digitale tilstedeværelse

Vi skaber værdi ved at komponere et design som afspejler din virksomheds identitet, og dermed skaber genkendelighed hos dine kunder. Hos Penta Web skaber vi websites baseret på de seneste trends.

Unikt digitalt design

Vi leverer et design som afspejler din virksomhed, og dermed skaber genkendelighed, uden at gå på kompromis med dine behov. Vi kombinerer de seneste trends med dine ønsker.

WordPress CMS

Vi bruger WordPress som er verdens mest brugte CMS, og det er med god grund. WordPress er et ekstremt enkelt og brugervenligt system. Samtidig er det yderst fleksibelt.

Integrationer

Med WordPress kommer der også et stort udvalg af integrationer, såsom kursustilmelding, CRM og nyhedsbrev og mange flere. Findes det du står og skal bruge ikke, så kan det helt sikkert laves.

Modtag et gratis udkast til en hjemmeside

Vi ved at et nyt website kan være en stor beslutning. Vi har derfor valgt at tilbyde alle et gratis udkast på forsiden til dit nye website. Dette har vi valgt at gøre sådan at du kan se hvad du kan forvente med os som din digitale partner.

Vi vil endda gå så langt at vi faktisk gerne vil bede dig om at sende os nogle links til websites du synes er flotte, samt skrive hvilken branche du befinder dig i. Det giver os mulighed for at lave det udkast du vil synes bedst om.

Professionel Hjemmeside

Med et professionelt website bliver du synlig for dine kunder online. 81% af alle købere foretager en online søgning inden de foretager et køb. Det betyder at dit website i langt de fleste tilfælde er det første indtryk du giver dine kunder.

Det er derfor vigtigt at dit website er fuldt funktionel, samtidig med at den afspejler din virksomheds identitet.

Vi skaber websites der er udviklet til dine behov og produkter, og dermed øger salget.

Responsive Design

Over halvdelen af alle brugere, tilgår websites fra enten en mobil telefon eller tablet. Hvis dit website ikke designes til mobil og tablet, vil du højst sandsynligt miste potentielle kunder, der synes dit website ser rodet ud. Med et responsivt design, får du et design der tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelse.

Derudover er søgemaskiner som Google meget glade for responsive designs, da det hjælper dem indeksere din side bedre. Du opnår derfor også en bedre rangering i Googles søgeresultater.

Kontakt

Er du interesseret i at samarbejde, så giv os besked. Vi tilbyder en 100% gratis og uforpligtende snak om din virksomheds digitale udfordringer. Sammen finder vi den optimale løsning.

Tel: 91252207
Email: mail@pentaweb.dk
Krakesvej 76, 8660 Skanderborg
MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR-SØN 10:00 - 14:00
Luk menu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook Ads

Facebook Annoncering

Få en øget omsætning med Facebook Ads

SEO

SEO

Forbedre din placering i Google ved hjælp af SEO

Google Ads

Google Ads

Opnå hurtige resultater, ved hjælp af betalte placeringer i Google