Webshop

En professionel webshop er et must

Dine kunder har enormt mange forskellige online indkøbsmuligheder, og der findes fremragende webshops i alle brancher. For at være konkurrencedygtig, kræver det i dag en professionel webshop.

Webshop design

Vi laver altid vores webshop designs, efter de seneste designtrends, samtidig sørger vi konverteringsoptimering, ved hjælp af online marketing data, om hvad der får kunder til at købe

WooCommerce

Alle vores webshops bliver primært programmeret i WooCommerce. Med WooCommerce har du mulighed for at lave din webshop i WordPress. WooCommerce er kendt for at være ekstremt brugervenligt.

Statistik og Analyse

Vi gør brug af Google Analytics på alle vores webshops. Det giver mulighed for at se detaljerede besøgsstatistikker, samt segmentere besøgende på både geografi og demografi

Modtag et gratis udkast til en Webshop

Vi ved at en ny webshop kan være en stor beslutning. Vi har derfor valgt at tilbyde alle et gratis udkast på forsiden af en webshop. Dette har vi valgt at gøre sådan at du kan se hvad du kan forvente af en webshop lavet af os.

Vi vil endda gå så langt at vi faktisk gerne vil bede dig om at sende os nogle links til webshops du synes er flotte, samt skrive hvilken branche du befinder dig i. Det giver os mulighed for at lave det udkast du vil synes bedst om.

Responsive Design

Over halvdelen af alle brugere, tilgår webshops fra enten en mobil telefon eller tablet. Hvis din wepshop ikke designes til mobil og tablet, vil du højst sandsynligt miste potentielle kunder, der synes din webshop ser rodet ud. Med et responsivt design, får du et design der tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelse.

Derudover er søgemaskiner som Google meget glade for responsive designs, da det hjælper dem indeksere din side bedre. Du opnår derfor også en bedre rangering i Googles søgeresultater.

Integrationer

Da WordPress og WooCommerce er open source, betyder det at alle har adgang til kildekoden. Det har medført at der er blevet udviklet et hav af integrationer som du frit kan gøre brug af. Du slipper derfor for at betale et kæmpe beløb for at få udviklet en integration til f.eks. dit regnskabssystem.

Kontakt

Er du interesseret i at samarbejde, så giv os besked. Vi tilbyder en 100% gratis og uforpligtende snak om din virksomheds digitale udfordringer. Sammen finder vi den optimale løsning.

Tel: 91252207
Email: mail@pentaweb.dk
Krakesvej 76, 8660 Skanderborg
MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR-SØN 10:00 - 14:00
Luk menu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook Ads

Facebook Annoncering

Få en øget omsætning med Facebook Ads

SEO

SEO

Forbedre din placering i Google ved hjælp af SEO

Google Ads

Google Ads

Opnå hurtige resultater, ved hjælp af betalte placeringer i Google