Online Marketing

Hvorfor gøre brug af online marketing?

Online marketing er enormt effektivt, samt let at målrette. Markedsføring kan uanset din virksomhedsstørrelse være med til at skabe øget vækst og salg.

SEO

Undersøgelser viser at SEO konvertere over 50% bedre end alle andre digitale kanaler. SEO er en glimrende markedsføringskanal på lang sigt, men kræver også en del ressourcer. Forvent derfor ikke at ligge i toppen af Google efter en uge

Facebook

Facebook er god til at skabe brandawareness. Facebook giver dig mulighed for at ramme din ønskede målgruppe, så ofte som muligt, til færrest muligt penge. Facebook er derfor god til at øge din synlighed.

Google Ads

Google Ads er utroligt effektivt hvis du skal have resultater på den korte bane. Personer der allerede har søgt fter dig eller dit produkt, har større tendens til at foretage et køb, tilgengæld er trafikken lidt dyrere.

Analyse og Rapportering

Dybdegående analyser kan hjælpe dig med bedre at forstå alt lige fra din markedsføring til din målgruppe, samt hvor der er plads til optimering. Måske er dem der køber fra din webshop, slet ikke dem som du troede ville købe fra din webshop. Måske får du en masse trafik, men ingen salg.

Med f.eks. Google Analytics kan man identificere de svage punkter i ens markedsføring. Google Analytics giver et overblik over hvordan dine besøgende navigerer på hjemmesiden, samt hvad de køber, hvor meget de køber osv. Alt den data kan bruges til at optimere og forbedre din markedsføring.

Søgeannoncer

Google Ads, der tidligere er kendt som Google Adwords, er en form for markedsføring af din hjemmeside. Med Google Ads kan du udvælge specifikke søgeord, hvor din placering på google bliver forbedret. Der bliver sat et budget og så betales der efter antal af klik på annoncen.

Betalte annoncer vises altid først når man søger på Google, og denne form for markedsføring har derfor potientiale for at skabe stor trafik til din hjemmeside, hvis det bliver anvendt ordentligt.

Ved Penta Web får du gode optimerede annoncer samt rapporter, der viser, hvor godt annoncerne har klaret sig. Vi sørger for, at annoncerne jævnligt bliver optimeret for at opnå de bedst mulige resultater for din hjemmeside.

Kontakt

Er du interesseret i at samarbejde, så giv os besked. Vi tilbyder en 100% gratis og uforpligtende snak om din virksomheds digitale udfordringer. Sammen finder vi den optimale løsning.

Tel: 91252207
Email: mail@pentaweb.dk
Krakesvej 76, 8660 Skanderborg
MAN-FRE 09:00 - 19:00, LØR-SØN 10:00 - 14:00
Luk menu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook Ads

Facebook Annoncering

Få en øget omsætning med Facebook Ads

SEO

SEO

Forbedre din placering i Google ved hjælp af SEO

Google Ads

Google Ads

Opnå hurtige resultater, ved hjælp af betalte placeringer i Google